Mastercard Business картички

 

Бизнис картичка директно поврзана со трансакциската сметка на правно лице
Бизнис картичка со можност за плаќање на обврските на рати или во целост

Аплицирајте за Mastercard Business картичките до 20- ти декември и искористете ги промотивните поволности!

  

  • Без членарина за првата година за сите нови апликации за НЛБ Mastecard Business кредитна и НЛБ Mastercard Business дебитна картичка примени во промотивниот период.
  • Без членарина за следната година на користење и ПОДАРОК изненадување за сите нови и постојни корисници кои ќе направат 15 трансакции во промотивниот период со НЛБ Mastercard Business картичките.


Со Вашата Mastercard Business картичка, бизнисот е вистинско задоволство!