Потрошувачки кредити

 

Доколку размислувате за нов мебел, компјутер, незаборавен одмор, студии или повеќе финансиски средства, направете го првиот чекор и аплицирајте за некој од НЛБ Потрошувачките кредити.

 

 Аплицирајте до 31.07.2019 година за НЛБ Потрошувачките кредити и искористете ги промотивните поволности:

∙ Без трошоци за одобрување за НЛБ Виолетов Плус и НЛБ Сребрените потрошувачки кредити

∙ 50% пониски трошоци за одобрување за останатите НЛБ Потрошувачки кредити

 

 

Виолетовиот потрошувачки кредит е наменет за сите редовно вработени лица кои примаат плата преку НЛБ Банка
Сребрениот потрошувачки кредит е наменет за сите пензионери кои својата пензија ја примаат преку НЛБ Банка.
Кредит наменет за приматели и неприматели на плата во НЛБ Банка.
Инстант кредити во соработка со определени трговци кај кои директно се аплицира за кредит.
Постојат моменти кога Ви се потребни пари веднаш! Со НЛБ Брзиот кредит можете да ги добиете за само 1 час, без дополнителна документација.