Известување за неработен ден 24.10.2016 година

 

Почитувани клиенти,

  

Ве известуваме дека на 8 декември 2016 година (четврток), по повод празникот ‘’Св. Климент Охридски”, експозитурите на НЛБ Банка АД Скопје нема да работат.

   

Со почит,

  

НЛБ Банка АД Скопје