Промотивна кампања за НЛБ Mastercard картичките за физички лица

 

Почитувани клиенти,

    

НЛБ Банка спроведува промотивна кампања за НЛБ Mastercard картичките за физички лица. Во рамки на кампањата за сите кои ќе аплицираат во промотивниот период од 01.12.2016 до 31.12.2016 година се нудат следниве поволности:

  

  • Без членарина за првата година на користење за сите клиенти кои во промотивниот период за прв пат ќе аплицираат за Mastercard картичките.
  • Без членарина за следната година за сите нови и постојни корисници на Mastercard кредитни картички, кои во промотивниот период ќе направат најмалку 10 ПОС трансакции во земјата и странство.
  • Специјално новогодишно изненадување за сите корисници на НЛБ MasterCard картичките кои во промотивниот период ќе направат најмалку 10 ПОС трансакции (секоја поединечна трансакција на износ од минимум 1.000 мкд) со сите Mastercard кредитни и дебитни картички.

 

Повеќе информации можете да добиете во најблиската експозитура на Банката, на телефон 02/15-600 или на следниот линк

 

Со почит,

НЛБ Банка АД Скопје