ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РАБОТНО ВРЕМЕ НА ЕКСПОЗИТУРИТЕ ЗА НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ 

 

   

Почитувани клиенти,

 

Ве известуваме дека по повод претстојните Новогодишни празници, во сабота, 31.12.2016 година, експозитурите на Банката кои работат во сабота ќе работат со редовно работно време како секоја сабота. Експозитурите на НЛБ Банка нема да работат на 02.01.2017 година– понеделник.

 

Ви ги честитаме Новогодишните празници и Ви посакуваме успешна и среќна година!

    

Со почит,
НЛБ Банка АД Скопје