Известување за неработен ден 24.05.2017

 

Почитувани клиенти,

  

Ве известуваме дека по повод претстојниот празник „Св. Кирил и Методиј - Денот на сесловенските просветители“, експозитурите на НЛБ Банка нема да работат на 24-ти мај 2017 година – среда.

           

   

Со почит,

  

НЛБ Банка АД Скопје