Известување за неработен ден 28.08.2017 година

 

 

 

Почитувани клиенти,

  

Ве известуваме дека по повод претстојниот празник Успение на Пресвета Богородица  (Голема Богородица), експозитурите на НЛБ Банка нема да работат на 28-ми Август 2017 година - понеделник.

   

 

Со почит, 

НЛБ Банка АД Скопје