Нови каматни услови и промотивна кампања за НЛБ Потрошувачките кредити

   

  

Почитувани клиенти,

  

Би сакале да Ве информираме дека почнувајќи од 01.09.2017 година, НЛБ Банка воведе нови потрошувачки кредити со поповолни кредитни услови и каматни стапки. Каматните стапки на НЛБ Потрошувачките кредити почнуваат од 6% годишно, при што каматната стапка е фиксна за првите две години.

 

Исто така, во периодот од  01.09.2017 до 30.09.2017 година, НЛБ Банка спроведува промотивна кампања за НЛБ Потрошувачки кредити со следниве промотивни поволности:

 

  • Без трошоци за одобрување за НЛБ Ризико виолетовиот и НЛБ Сребрениот потрошувачки кредит
  • 50% пониски трошоци за одобрување за останатите НЛБ Потрошувачки кредити

 

Повеќе информации за новите кредитни продукти и промотивната кампања можете да добиете на следниот линк

   

           

Со почит,

  

НЛБ Банка АД Скопје