Известување за неработен ден 23.10.2018

 

Почитувани клиенти,

  

Ве известуваме дека по повод претстојниот празник Денот на Македонската револуционерна борба, експозитурите на НЛБ Банка нема да работат на 23- ти Октомври 2018 година - вторник.

           

   

Со почит,

  

НЛБ Банка АД Скопје