НЛБ Банка ја продолжува промотивната кампања за станбени кредити 

 

   

  

НЛБ Банка ја продолжува промотивната кампања за станбени кредити за физички лица до 31.07.2018 година.

 

 

Во рамки на промотивната кампања, клиентите можат да ги искористат следните промотивни поволности:

 

  • Без трошоци за одобрување 
  • Без трошоци за проценка

 

Повеќе информации може да се добијат на линкот,во најблиската експозитура на Банката или на телефон 02/15 – 600.

 

НЛБ Банка