Известување за неработен ден 23.10.2018 годинаПочитувани клиенти,Ве известуваме дека по повод претстојниот празник Денот на Македонската револуционерна борба, експозитурите на НЛБ Банка нема да работат на 23- ти Октомври 2018 година - вторник.


Со почит,

НЛБ Банка АД Скопје