Промотивна кампања за НЛБ Mastecard Business за правни лицаНЛБ Банка во периодот од 01.12.2018 до 31.12.2018 година, спроведува промотивна кампања за НЛБ Mastecard Business за правни лицаВо рамките на кампањата за сите за сите кои ќе аплицираат во промотивниот период се нудат следниве поволности:     

   

  • Без членарина за првата година за сите нови апликации за НЛБ Mastecard Business кредитна и Mastercard Business дебитна картичка примени во промотивниот период.
  • Без членарина за следната година на користење и ПОДАРОК изненадување за сите нови и постојни корисници кои ќе направат 15 трансакции во промотивниот период со НЛБ Mastercard Business картичките.

Повеќе информации можете да добиете во најблиската експозитура на Банката, на телефон 02/15-600 или на веб страницата: www.nlb.mk

 

  Со почит, 

 НЛБ Банка АД Скопје