Mastercard Business картички

 

Аплицирајте за Mastercard Business картичките до 30- ти Јуни и искористете ги промотивните поволности!

  

  • Без членарина за првата година за сите нови апликации за НЛБ Mastecard Business кредитна и НЛБ Mastercard Business дебитна картичка примени во промотивниот период.
  • Без членарина за следната година на користење и ПОДАРОК изненадување за сите нови и постојни корисници кои ќе направат најмлаку 15 трансакции и најмалку 100.000 мкд промет во промотивниот период со НЛБ Mastercard Business картичките.


Со Вашата Mastercard Business картичка, бизнисот е вистинско задоволство! 

Бизнис картичка директно поврзана со трансакциската сметка на правно лице
Бизнис картичка со можност за плаќање на обврските на рати или во целост