НЛБ Mastercard картички
  

Аплицирајте за НЛБ Mastercard кредитните картички (Mastercard Standard, Mastercard Light, Mastercard Gold) во промотивниот период од 15- ти октомври до 30- ти ноември и искористете ги промотивните поволности:

 

  • Без членарина за првата година

  • Без членарина за следната година за направени 10 безготовински трансакции во промотивниот период

   

Воедно, за секоја реализирана трансакција со НЛБ Mastercard кредитните картички (Mastercard Standard, Mastercard Light, Mastercard Gold) за време на промотивниот период Банката ќе донира средства онаму каде се најпотребни. По завршување на кампањата, НЛБ Банка заедно со своите клиенти ќе одлучи каде ќе се донирaат средствата. За донацијата ќе бидат дадени предлози за кои јавноста ќе може да го даде своето мислење и да гласа. Средствата ќе бидат донирани за оној предлог кој ќе добие најголем број на гласови.

MasterCard® Debit Contactless е е дебитна картичка со која можете да плаќате бесконтактно на продажни места и да подигате готовина од банкомати во земјата и странство.
Maestro младинската картичка е дебитна картичка со посебен дизајн наменета за млади од 16 до 25 години.
Mastercard Standard Contactless е кредитна картичка која Ви нуди можност за плаќање на 6, 12 и 24 рати.
Mastercard Light Contactless е кредитна картичка наменета за младата популација, која нуди можност за плаќање на трошоците на 6 рати.
Mastercard Gold е кредитна картичка која на корисниците им овозможува голема финансиска флексибилност, комодитет и привилегии при користењето.
Вистинска картичка за среќа!