Visa картички

 

Аплицирајте за НЛБ Visa картичките до 23- ти август и искористете ги промотивните поволности !

Без членарина за првата година на користење за сите апликации за НЛБ Visa кредитните картички (Visa Classic или Visa Gold) примени во промотивниот период од 23.07.2021 до 23.08.2021 година и промотивен подарок.

Подарок брендиран ранец за сите што ќе аплицираат online преку веб страницата nlb.mk во промотивниот период.
 

Воедно заследете нѐ на социјалните мрежи и вклучете се во специјалните Visa предизвици по повод одржувањето на Олимписките игри Токио 2020!

Заедно со Visa за Вас подготвивме многу изненадувања и подароци: официјални брендирани производи – ранци со Visa и Олимписките игри Токио 2020, маскотата на Visa и Олимписките игри Токио 2020 и Panasonic телевизори – благодарение на Visa.

 

Заследете нѐ на Фејсбук на следниот линк

Заследете нѐ на Инстаграм на следниот линк 

 

Visa Electron е е дебитна картичка со која можете да плаќате безготовински и да подигате готовина од банкомати во земјата и странство.
Visa Electron е дебитна картичка наменета за сите пензионери кои имаат сметка во НЛБ Банка.
Visa Classic е револвинг кредитна картичка со која можете да купувате веднаш, а да отплаќате во периодот кој следува, со месечна отплата од минимум 5% од вкупните трошоци.
Visa Gold е револвинг кредитна картичка која на корисниците им овозможува поголема финансиска флексибилност, комодитет и привилегии при користењето.