Куќа Семејна куќаОсновни податоци

Имотен лист50 КО Гази Баба со Железара
ТипКуќа
АдресаУл.Гемиџиска
ГрадСкопје
Година на изградба2003
Површина на недвижност144 m2
Површина на земјиште203 m2
НаменаПродажба
Метод на продажбаВо извршна и стечајна постапка
Цена5.560.697 МКД


Недвижноста се наоѓа на КП 391 во населба Железара и е составена од куќа, гаража и дворно место. Опкружена  е со семејни куќи. Во непосредна близина е ОУ Ѓорѓи Прличев и автобуска постројка. На приземјето има дневна соба со трпезарија и кујна, една спална соба и купатило. На катот има три спални соби и купатило.

Површината на објектот е: приземје - стан од 53м2, приземје - помошни простории од 11м2, приземје - гаража од 15м2, кат 1 - стан од 53м2, кат 1 - помошни простории од 12м2. Вкупна површина од 144м2.

Површината на дворното место е 111м2, Земјиштето под зграда 1 е 75м2 и земјиште под зграда 2 е 17м2. Вкупна површина од 203м2.

Градежно неизградено земјиште по ИЛ 9490, КО Гази Баба, КП 389/2 е со површина од 25м2.

Моменталната продажна цена на недвижноста изнесува 5.560.697,00 денари.Print
Служба за наплата на проблематични пласмани и управување со преземен имот


02/5100-38202/5100-860

02/5100-955 02-5100-832

02/5100-863 02/5100-676

Маил: ProdazbaNaImot@nlb.mk

Испрати