Деловен објект Деловен просторОсновни податоци

Имотен лист26903, КО Куманово
ТипДеловен објект
ГрадКуманово
Година на изградба1994
Површина на недвижност22 m2
НаменаПродажба
Метод на продажбаВо сопственост
Цена773.109 МКД


Деловниот простор се наоѓа на прв кат во станбено-деловен објект во непосредна близина на Градскиот пазар во Куманово, на глвна градска сообраќајница. Деловните простории се во функција на административни простории. Градбата на објектот е армирано - бетонска асеизмичка градба. Деловниот простор лежи на КП 18020, КО Куманово.

Контакт телефон 075/455-635  075/455-631Print
Служба за наплата на проблематични пласмани и управување со преземен имот


02/5100-38202/5100-860

02/5100-955 02-5100-832

02/5100-863 02/5100-676

Маил: ProdazbaNaImot@nlb.mk

Испрати