ВозилоОсновни податоциПМВ - марка TOYOTA тип TOYOTA RAV 4, во сива металик боја, со број на врати 5. Година на производство 2013.

Работна зафатнина на мотор - 2231 cm3, Моќ на мотор - 110 KW. Измината километража 150.000 км.

Возилото е нерегистрирано и неисправно.

Продажната цена е 12.696,00 еур.Print
Служба за наплата на проблематични пласмани и управување со преземен имот


02/5100-38202/5100-860

02/5100-955 02-5100-832

02/5100-863 02/5100-676

Маил: ProdazbaNaImot@nlb.mk

Испрати