Куќа Станбена куќаОсновни податоци

Имотен лист45193, ИЛ 5202, КО Куманово
ТипКуќа
Адресаул.Младен Стојановиќ 8А
ГрадКуманово
Година на изградба1968
Површина на недвижност165 m2
Површина на земјиште296 m2
НаменаПродажба
Метод на продажбаВо извршна и стечајна постапка


Недвижноста станбена куќа се наоѓа во поширокото централно подрачје на Куманово. Локалитетот е урбанизиран, со решени сообраќајници, приклучоци на водоводна и канализациона мрежа.

Функционалните карактеристики на имотот:

Куќата се состои од подрум, приземје и кат. Површината на подрум помошна просторија изнесува 20м2, Подрум гаража - 12м2, Приземје, стан - 62м2 и балкон - 4м2, Кат,стан - 40м2 и балкон - 27м2.

Објектот е изграден во 1986 година и е реновиран во 1990 година.

Моменталната продажна цена не е утврдена.

Контакт телефон 075/455-635 072/312-882Print
Служба за наплата на проблематични пласмани и управување со преземен имот


02/5100-38202/5100-860

02/5100-955 02-5100-832

02/5100-863 02/5100-676

Маил: ProdazbaNaImot@nlb.mk

Испрати