Движен имотОсновни податоциОпис на движниот имот во сопственост на Банката наменет за продажба 

1. Продолжеток за финишер, AB тип 575 TP2, год.1999, со адреса во Скопје (без владение) со продажна цена од 368.295,00 мкд

2. Електричен Компресор, старост 1995 до 2000, со адреса во Скопје (без владение) со продажна цена од 190.290,00 мкд

3. Бетоњара-Брана Лисиче Велес, старост 1977, со адреса Чашка, Велес (без владение) со продажна цена од 187.904,00 мкд

4. Метален сеф со две прегради (АКСТРА ТРЕЈД), старост 1999-2008, со адреса Ул.Перо Наков ББ, Скопје со продажна цена од 18.450,00 мкд

5. Рачен виљушкар (АКСТРА ТРЕЈД), старост 1999-2008, со адреса Ул.Перо Наков ББ, Скопје со продажна цена од 3.075,00 мкд

6. Рачен виљушкар (АКСТРА ТРЕЈД), старост 1999-2008, со адреса Ул.Перо Наков ББ, Скопје со продажна цена од 3.075,00 мкд

7. Ситен инвентар и др.(ПЛУС ПРОДУКЦ.), старост не утврдена, со адреса Ул.Перо Наков ББ, Скопје со продажна цена од 8.110,00 мкд

8. Накит огрлица Колие дијамант округол цт2,84 и дијаманти мали, старост 2003, со адреса Ул.Мајка Тереза бр.1, Скопје (во просториите на НЛБ Банка АД Скопје, со продажна цена од 539.026,00 мкд

9. Накит нараквица со дијаманти ситни округли и багети, старост 2003, со адреса Ул.Мајка Тереза бр.1, Скопје (во просториите на НЛБ Банка АД Скопје, со продажна цена од 539.035,00 мкд

10. Накит огрлица со привезок во форма на срце дијам и смарагд, старост 2003, со адреса Ул.Мајка Тереза бр.1, Скопје (во просториите на НЛБ Банка АД Скопје, со продажна цена од 1.080.235,00 мкд

11. Накит прстен женски смарагди багети дијам. багети плаф сафир, старост 2003, со адреса Ул.Мајка Тереза бр.1, Скопје (во просториите на НЛБ Банка АД Скопје, со продажна цена од 106.075,00 мкд

12. Накит прстен женски смарагд багети сафири багети дијам.округ, старост 2003, со адреса Ул.Мајка Тереза бр.1, Скопје (во просториите на НЛБ Банка АД Скопје, со продажна цена од 51.955,00 мкд

13. Накит прстен женски сафири багети дијам округли мали, старост 2003, со адреса Ул.Мајка Тереза бр.1, Скопје (во просториите на НЛБ Банка АД Скопје, со продажна цена од 127.723,00 мкд

14. Накит прстен женски сафири капишон дијам.округли смарагд окр, старост 2003, со адреса Ул.Мајка Тереза бр.1, Скопје (во просториите на НЛБ Банка АД Скопје, со продажна цена од 103.369,00 мкд

15. Накит гривна огрлица смарагди округ ситни сафири багет дијам, старост 2003, со адреса Ул.Мајка Тереза бр.1, Скопје (во просториите на НЛБ Банка АД Скопје, со продажна цена од 268.435,00 мкд

16. Накит менѓуши смарагд сафири багети ситни дијаманти округли, старост 2003, со адреса Ул.Мајка Тереза бр.1, Скопје (во просториите на НЛБ Банка АД Скопје, со продажна цена од 95.251,00 мкд

17. Накит менѓуши дијаманти округли сафири багети, старост 2003, со адреса Ул.Мајка Тереза бр.1, Скопје (во просториите на НЛБ Банка АД Скопје, со продажна цена од 94.169,00 мкд

18. TP (млин стојчев), старост 2010, со адреса Ул.Новачки Пат Бр.ББ, Куманово (без владение), со продажна цена од 200.704,00 мкд

19. CHANGFA Аpolo 454  (млин стојчев), старост 2010, со адреса Ул.Новачки Пат Бр.ББ, Куманово (без владение), со продажна цена од 189.849,00 мкд

20. Приклучно FERMAK (млин стојчев), старост 2011, со адреса Ул.Новачки Пат Бр.ББ, Куманово (без владение), со продажна цена од 97.569,00 мкд

21. Приклучно RIGNT TIPPING (млин стојчев), старост 2010, со адреса Ул.Новачки Пат Бр.ББ, Куманово (без владение), со продажна цена од 97.569,00 мкд

22. Ситен инвентар и др. (ТОБАКО), старост неутврдена, со адреса Трубарево, Скопје, со продажна цена од 300.900,00 мкд

23. Ѕид со 6 заби, (полица за сталажа со 6 заби), старост неутврдена, со адреса Скопје, со продажна цена од 43,00 мкдPrint
Служба за наплата на проблематични пласмани и управување со преземен имот


02/5100-38202/5100-860

02/5100-955 02-5100-832

02/5100-863 02/5100-676

Маил: ProdazbaNaImot@nlb.mk

Испрати