Патничко моторно возилоОсновни податоциПатничко моторно возило

- Марка: JEEP WRANGLER SAHARA 2.8 4X4

- Боја: Металик црвена 74

- Работна зафатнина: 2776 cm3

- Сила на мотор: 147kw

- Година на производство: 2012

Возилото не е регистрирано. Општата состојба на возилото е добра

 Моментална продажна вредност изнесува 18.493,00 Евра.Print
Служба за наплата на проблематични пласмани и управување со преземен имот


02/5100-38202/5100-860

02/5100-955 02-5100-832

02/5100-863 02/5100-676

Маил: ProdazbaNaImot@nlb.mk

Испрати