Подвижни предметиОсновни податоциВо извршна постапка се продаваат следниве подвижни предмети:

-Машини, опрема, информатички средства, канцелариска опрема, клима уреди, роба на залиха (фротирки, пешкири, крпи и бањарки) и ПМВ производител CITROEN, марка C2, година на производство 2004 година, силина на мотор 1124cm3, 44.1 kw, поминати километри 166.869.

Моменталната продажна цена изнесува 111.180,00 ЕУР. Print
Служба за наплата на проблематични пласмани и управување со преземен имот


02/5100-38202/5100-860

02/5100-955 02-5100-832

02/5100-863 02/5100-676

Маил: ProdazbaNaImot@nlb.mk

Испрати