Стан СтанОсновни податоци

Имотен лист93192, КО Охрид 1
ТипСтан
ГрадОхрид
Површина на недвижност20 m2
НаменаТековни продажби
Метод на продажбаВо извршна и стечајна постапка
Цена823.672 МКД


Станот се наоѓа на ул.Туристичка на поткровје во колективна станбено-деловна зграда со површина од 20м2, лежи на КП 8035, КО Охрид 1

Моменталната продажна цена на недвижноста изнесува 823.672,00 мкд, под која недвижноста неможе да се продаде на второто јавно наддавање.

Втората продажба со усно јавно наддавање ќе се одржи на ден 06.09.2019 година во 10 часот во просториите на Извршител Николина Иванова на ул.Железничка бб во Битола. (047/231-830)Print
Служба за наплата на проблематични пласмани и управување со преземен имот


02/5100-38202/5100-860

02/5100-955 02-5100-832

02/5100-863 02/5100-676

Маил: ProdazbaNaImot@nlb.mk

Испрати