Моторно возилоОсновни податоци Патничко моторно возило - LINCOLN  NAVIGATOR

 Производител FORD

 Боја - црна

 Година на производство - 1998

 Моменталната продажна цена изнесува 233.700,00 мкд

Контакт телефон 075/455-631 075/328-676Print
Служба за наплата на проблематични пласмани и управување со преземен имот


02/5100-38202/5100-860

02/5100-955 02-5100-832

02/5100-863 02/5100-676

Маил: ProdazbaNaImot@nlb.mk

Испрати