Стан СтанОсновни податоци

Имотен листИЛ 45095, КО Карпош
ТипСтан
ГрадСкопје
Година на изградба2007
Површина на недвижност167 m2
НаменаТековни продажби
Метод на продажбаВо извршна и стечајна постапка
Цена7.668.846 МКД


Недвижноста се наоѓа на приземниот дел од колективна станбена зграда во непосредна близина има основни, средни училишта, факултети, болницата 8-ми Септември и Жан Митрев. Во опкружувањето на зградата има паркинг простор, детско игралиште како и дуќани во приземните делови на зградата.

Распоредот на станот е дневна соба со трпезарија и кујна, три спални соби, две купатила и поплочен балкон во Г форма.

Функционални карактеристики по ИЛ 45095:

- Стан во зграда 1, кат ПР со површина од 82м2

- Балкон во зграда 1, кат ПР со површина од 85м2

Функционални карактеристики по ИЛ 44677, пропорционално за оваа недвижност припаѓаат 84/8 идеални делови од: 

- Градежно Изградено земјиште на КП 1821/6 со површина од 705м2

- Земјиште под зграда 1 на КП 1821/6 со површина од 2004м2

Почетната вредност на недвижноста изнесува 124.649 евра во денарска противвредност по среден курс на НБРСМ на денот на продажбата под која недвижноста не може да се продаде на првото јавно наддавање.

Продажбата ќе се одржи на ден 10.04.2020 година во 12:00 часот во просториите на Извршител Снежана Андреевска од Скопје, на адреса бул.Кузман Јосифовски Питу бр.28/5-11 во Скопје.Print
Служба за наплата на проблематични пласмани и управување со преземен имот


02/5100-38202/5100-860

02/5100-955 02-5100-832

02/5100-863 02/5100-676

Маил: ProdazbaNaImot@nlb.mk

Испрати