Стан СтанОсновни податоци

Имотен листИЛ 24979, КО Кисела Вода
ТипСтан
ГрадСкопје
Површина на недвижност69 m2
НаменаПродажба
Метод на продажбаВо извршна и стечајна постапка
Цена3.205.089 МКД


Недвижноста се наоѓа на 10 кат од колективна станбена зграда. Во непосредна близина има основно училиште, автобуска постројка, паркинг простор, детско игралиште, комплекс дуќани.

Функционалната содржина на истиот: има дневна соба, трпезарија и кујна, една спална соба, едно купатило, балкон и подрум.

Станот е со површина од 58м2, Балкон со површина од 9м2 и Подрум со површина од 2м2.

Моменталната продажна цена изнесува 51.951 ЕУР.

Контакт тел. 075/455-635 и 072/312-882Print
Служба за наплата на проблематични пласмани и управување со преземен имот


02/5100-38202/5100-860

02/5100-955 02-5100-832

02/5100-863 02/5100-676

Маил: ProdazbaNaImot@nlb.mk

Испрати