Стан СтанОсновни податоци

Имотен листИЛ 18113, КО Центар 1
ТипСтан
ГрадСкопје
Површина на недвижност63 m2
НаменаПродажба
Метод на продажбаВо извршна и стечајна постапка
Цена2.714.612 МКД


Недвижноста се наоѓа на 6 кат од колективна станбена зграда. Во непосредна близина има дуќани во комплекс, основно училиште, автобуска постројка, детско игралиште и поликлиника.

Функционална содржина на станот - истиот има дневна соба со трпезарија, кујна, една спална соба, купатило, балкон и подрум.

Станот е со површина од 59м2, подрум од 4м2.

Моменталната продажна цена изнесува 44.001 ЕУР.

Контакт тел: 075/455-635 и 072/312-882Print
Служба за наплата на проблематични пласмани и управување со преземен имот


02/5100-38202/5100-860

02/5100-955 02-5100-832

02/5100-863 02/5100-676

Маил: ProdazbaNaImot@nlb.mk

Испрати