Деловен објект Деловен објект во ГТЦ - СкопјеОсновни податоци

Имотен лист48228 за КО Центар 1
ТипДеловен објект
ГрадСкопје
Површина на недвижност198 m2
НаменаПродажба
Метод на продажбаВо сопственост
Цена17.556.979 МКД


Деловен простор е лоциран во Градскиот Трговски Центар,населба Центар во Скопје, локал 108 на први кат, КП 12079,И.Л 48228 за КО Центар 1. Вкупна површина на деловниот простор изнесува 198 м2. Намената на просторот била продавница за електрични апарати, а моментално е без намена. Објектот е изведен од стандардни градежни материјали со армирано бетонска конструкција.

       

Излогот е од алуминиумски профили со епоксирано стакло.Фасадата е од натур бетон и стакло. Деловниот простор се состои од еден простор. Висината е повеќе од 3 метри, таванот е спуштен 60/60, со подна покривка од керамички плочки. Греење на деловниот простор е со градско парно.Print
Служба за наплата на проблематични пласмани и управување со преземен имот


02/5100-38202/5100-860

02/5100-955 02-5100-832

02/5100-863 02/5100-676

Маил: ProdazbaNaImot@nlb.mk

Испрати