Деловен објект Деловен просторОсновни податоци

Имотен лист41901 КО Кисела Вода 2
ТипДеловен објект
ГрадСкопје
Година на изградба2008
Површина на недвижност52 m2
НаменаПродажба
Метод на продажбаВо извршна и стечајна постапка
Цена2.417.565 МКД


Деловниот простор се наоѓа во Ново Лисиче во зградата со фасадни цигли во Реонскиот центар, до новиот Рамстор (КП 1734/5). Објектот претставува станбена повеќекатница во урбанизирана населба со обезбеден пристап со возило и паркинг. Во непосредно опкружување има објекти од образование, здравство, трговија, детски градинки и детски игралишта.

Моменталната продажна цена изнесува 39.310,00 ЕУР во денарска противвредност

 

Print
Служба за наплата на проблематични пласмани и управување со преземен имот


02/5100-38202/5100-860

02/5100-955 02-5100-832

02/5100-863 02/5100-676

Маил: ProdazbaNaImot@nlb.mk

Испрати