Куќа Семејна куќа со земјиштеОсновни податоци

Имотен лист175 КО Ресен
ТипКуќа
АдресаУл. 4
ГрадРесен
Година на изградба1994
Површина на недвижност179 m2
Површина на земјиште462 m2
НаменаТековни продажби
Метод на продажбаВо извршна и стечајна постапка
Цена3.814.662 МКД


Објектот се наоѓа на во станбена зона во градско подрачје за индивидуално домување (КП 5052). Оддалеченоста до центарот на Ресен е до 650м (3та зона). Куќата е во непосредна близина на поликлиника, основно училиште и детско игралиште.Куќата е на два ката. На првиот кат има дневна соба со трпезарија, две спални соби и купатило. На вториот кат има две спални соби, купатило и дневна соба со трпезарија и кујна.

Површината на недвижноста е следна:

- Стан во семејна зграда - куќа, бр.на зграда 1, кат К, намена на зграда СТ со површина од 81м2.

- Стан во семејна зграда - куќа, бр.на зграда 1, кат ПР, намена на зграда СТ со површина од 81м2

- Гаража - бр.на зграда 2, кат ПР со површина од 17м2.

- Земјиште под зграда 1 со површина од 106м2.

- Земјиште под зграда 2 со површина од 18м2.

- Градежно изградено земјиште со површина од 338м2.

Почетната вредност на недвижноста изнесува 3.814.662,00 денари, под која недвижноста неможе да се продаде на второто јавно наддавање.

Продажбата ќе се одржи на ден 01.03.2021 година во 12:00 часот во просториите на Извршител Николина Иванова со адреса бул.1ви Мај бр.96-1/1, Битола (тел.за контакт 047/231-830)

Контакт телефон 075/455-635  072/312-882Print
Служба за наплата на проблематични пласмани и управување со преземен имот


02/5100-38202/5100-860

02/5100-955 02-5100-832

02/5100-863 02/5100-676

Маил: ProdazbaNaImot@nlb.mk

Испрати