Куќа Куќа со земјиштеОсновни податоци

Имотен лист290 КО Струмица
ТипКуќа
АдресаУл.Браќа Миладинови
ГрадСтрумица
Година на изградба2013
Површина на недвижност366 m2
Површина на земјиште191 m2
НаменаПродажба
Метод на продажбаВо извршна и стечајна постапка
Цена5.156.713 МКД


Парцелата се наоѓа на КП 1487, во непосредна близина на центарот на Струмица. На парцелата има изградено семејна станбена куќа составена од подрум, приземје, кат и поткровје. На приземјето и катот има по една станбена единица со современ и функционален распоред. На подкровјето има една станбена единица. Дворот е ограден со бетонска и метална ограда. Куќата ја поседува потребната инфраструктура.

Моменталната продажна цена на недвижноста изнесува 5.156.713,00 денари.

Контакт телефон 072/312-882   075/455-635Print
Служба за наплата на проблематични пласмани и управување со преземен имот


02/5100-38202/5100-860

02/5100-955 02-5100-832

02/5100-863 02/5100-676

Маил: ProdazbaNaImot@nlb.mk

Испрати