Куќа Куќа со земјиштеОсновни податоци

Имотен лист1679 КО Струмица
ТипКуќа
Адресаул.Егејска
ГрадСтрумица
Година на изградба2010
Површина на недвижност202 m2
Површина на земјиште120 m2
НаменаТековни продажби
Метод на продажбаВо извршна и стечајна постапка
Цена3.386.805 МКД


Парцелата се наоѓа на КП 3656 во непосредна близина на центарот на Струмица. На парцелата има изградено куќа составена од подрум, приземје и кат. Куќата е самостоен објект и има мало дворно место. во подрумот има една станбена единица - гарсоњера и гаража. На приземјето има една станбена единица од ходник со скали, кујна, дневна, две спални и санитарен јазол. Катот е во фаза на затворена карабина . Куќата ја поседува потребната инфраструктура.

Моменталната продажна цена на недвижноста изнесува 3.386.805 денари, под која недвижноста не може да се продаде на второто јавно наддавање.

Продажбата ќе се одржи на ден 26.02.2020 во 12 часот во просториите на Извршител Данче Попчотрова-Ѓеоргиева од Струмица, ул.Ленинова бр.17, тел. за контакт 034/340-012. 

 Print
Служба за наплата на проблематични пласмани и управување со преземен имот


02/5100-38202/5100-860

02/5100-955 02-5100-832

02/5100-863 02/5100-676

Маил: ProdazbaNaImot@nlb.mk

Испрати