Известување за спроведување на истражување на задоволството на клиентите

 

 

 

Почитувани клиенти,

  

Би сакале да Ве информираме дека во периодот од 27.9.2023 до 27.11.2023 година, НЛБ Банка спроведува “Истражување на задоволството на клиентите”. Целта на ова истражување е зголемување на задоволството од целокупното корисничко искуство на клиентите како и подобрување на услугите и продуктите кои Банката ги нуди. Истражувањето ќе биде спроведено кај клиенти - физички и правни лица, преку телефонски и online интервјуа.

 

Ви  благодариме однапред за учеството.

 

 

 

Со почит,

НЛБ Банка АД Скопје