ДАЛИ ЗНАЕТЕ КАКО ЕЛЕКТРОНСКИ ДА ПРЕФРЛИТЕ СРЕДСТВА НА ФИЗИЧКО ИЛИ ПРАВНО ЛИЦЕ?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Со услугите на НЛБ мКлик - мобилното и НЛБ Клик - електронското банкарство, можете да префрлите средства на сметка на физичко или правно лице, лесно и едноставно од Вашиот дом, без посета на експозитура.

Во продолжение погледнете ги чекорите за безготовинско плаќање кон физичко или правно лице: