КОРИСТЕТЕ ГИ ДИГИТАЛНИТЕ УСЛУГИ НА НЛБ БАНКА И РЕАЛИЗИРАЈТЕ ГИ СИТЕ БАНКАРСКИ ТРАНСАКЦИИ БЕЗ ПОТРЕБА ОД ПОСЕТА НА ЕКСПОЗИТУРА!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Повеќе нема потреба да чекате ред пред експозитура. Со дигиталните сервиси на НЛБ Банка можете сите Ваши банкарски активности да ги извршите брзо и едноставно. 

За Вас подготвивме неколку совети, кои ќе Ви помогнат и ќе Ви објаснат преку чекори и видеа како да ги реализирате следниве банкарски трансакции:

1.  Како да ги платите Вашите режиски трошоци електронски.

2.  Како електронски да префрлите средства на физичко или правно лице.

3.  Како електронски да платите рата за Вашиот кредит или кредитна картичка, без посета на експозитура 

4. Како да уплатите средства на Вашата сметка, преку банкомат, без посета на експозитура.

5. Како да плаќате со Вашиот мобилен телефон на продажни места.

6. Како да аплицирате за кредит онлајн, директно од Вашиот мобилен телефон, без посета на експозитура.

7. Како да ги ажурирате Вашите податоци онлајн, без посета на експозитура.

8. Како да подигнете средства од банкомат, бесконтактно.


 Бидете дигитални, не чекајте ред во експозитура, заштедете време и средства!

#БИДИДИГИТАЛЕН #НЕЧЕКАЈРЕД