Контакт

 

 

НЛБ Банка АД Скопје
Ул. Водњанска бр. 1, Општина Центар
1000 Скопје, Р. Македонија

Телефон: 02 / 15 600

Факс: 02 / 3105 681
Е-mail: info@nlb.mkКонтактирајте со нас за сите Ваши прашања, забелешки и мислења!


Ваше мислење

Локација, адреси и работно време на експозитури на НЛБ Банка

Експозитури

Локација и адреси на банкомати на НЛБ Банка

Банкомати