НЛБ Контакт центар

Сите информации со само еден повик во секое време!

 

Контакт центар

  • Совети и информации за сите продукти и услуги на НЛБ Банка
  • Информации за промотивни кампањи
  • Ваше мислење
  • Информација за моментална состојба на сите Ваши сметки
  • Помош при губење или кражба на картичка
  • Блокада на картички
  • Техничка поддршка за НЛБ Клик, НЛБ Проклик, НЛБ мКлик, ПОС терминали и банкомати
  • Можност за закажување на состанок во експозитурите на НЛБ Банка

Контактирајте не на:

НЛБ Банка АД Скопје

ул. Водњанска  бр. 1, 1000 Скопје, Република Северна Македонија

Телефон: 02 / 15 600

                 02 / 3219-517

Е-mail: info@nlb.mk

 

Ваше мислење