Кредити

Размислувате за свој сопствен дом, за нов автомобил или Ви се потребни повеќе финансиски средства?
Аплицирајте за НЛБ Кредитите и дозволете си го она што го заслужувате!

 

 

Аплицирајте до 29.02.2020 година за НЛБ Потрошувачките кредити или НЛБ Станбените кредити и искористете ги промотивните поволности:

 

  • Без трошоци за одобрување за НЛБ Потрошувачките ПЛУС кредити со вклучено ризико осигурување и НЛБ Сребрениот кредит за пензионери
  • 50% пониски трошоци за одобрување за сите останати НЛБ Потрошувачки кредити
  • Без трошоци за одобрување и без трошоци за проценка за сите НЛБ Станбени кредити

 

 

Доколку размислувате за нов мебел, компјутер, незаборавен одмор, студии или повеќе финансиски средства, направете го првиот чекор и аплицирајте за НЛБ Потрошувачки кредит.
Доколку размислувате за Вашата иднина, за сопствен дом, повеќе простор и комодитет или пак реновирање на постојниот дом аплицирајте за НЛБ Станбен кредит.
Сакате нов автомобил, а потребни Ви се дополнителни финансиски средства? Аплицирајте за НЛБ Автомобилски кредит.
Дозволете си го тоа што Ви е потребно и аплицирајте за НЛБ Хипотекарен кредит.
Зачувајте ја својата заштеда, а сепак реализирајте ги своите желби и потреби со кредитите обезбедени со депозит!
Аплицирај online брзо и едноставно!