Листа на градежни компании со кои Банката соработува

 

Градежни компании со кои
Банката има соработка
American Construction
Cevahir Holding (Турмак АД Скопје)
City Plaza
City Tower
Адора Инженеринг
Аксис Консалтинг ДОО Струмица
Акустик ДОО Скопје
АЛЕКС 3 ДООЕЛ Кочани
АЛПА ОИЛ КОМПАНИ ДООЕЛ експорт-импорт с. Челопек-Брвеница
АПЕКС ИНВЕСТМЕНТ ДООЕЛ Скопје и АПЕКС ПЛУС ДООЕЛ Скопје
Арт-Мас Гроуп ДООЕЛ
АС Машини Дооел Кавадарци 
Бис Оил (Гарден Инн Ресиденс)
БОКА РАТОН ИНЖЕНЕРИНГ ДОО Скопје
Бонанца Урбан ДОО Скопје
Би Холдинг ДОО Скопје
Вел Сити Груп ДОО Велес
Вино Веритас
Гланзбау Инг
Глиц Груп Скопје
Глиц Дооел Кичево
Голден АРТ         
Голдинг Инвест ДОО Скопје
Горсај Градба ДОО Кичево 
Гранит АД Скопје
ДАБАР ДООЕЛ СКОПЈЕ
Два Брата Градители
Делта Градба ИНГ ДОО Кочани
Дени Интернационал Страшко Дооел Скопје
Динамик инженеринг ДООЕЛ Скопје
ЕВРО ДЕКОР ДОО Кочани
ЕВРОСТИЛ-М ДОО Струмица
Елена Лука Хоме
Елинг
Еуро-Билдинг 2012 Дооел
ЕУРОИНГ ДОО Гевгелија
Жикол
ЗСФ-КОМ ДООЕЛ Скопјe
Инвест Билдинг
Ихне Реалити
Каби Инвест ДОО Тетово
Капитол Инженеринг ДОО Скопје
КАРА КОНСТРАКШН ДОО Скопје
Квалитет Пром

Кат Костов Доо Скопје

Констракшн Груп
ЛИНЕА ДООЕЛ Скопје
Луна корпорација
САНИК ИНВЕСТМЕНТ
Мастер Инженеринг ДООЕЛ Скопје
Мега ДОО Куманово
Мараи Дооел Скопје
М3 Плус Дооел Скопје
Друштво Модинг Дооел Експорт -Импорт, Тетово
НАСТЕЛ ДООЕЛ Скопје
НЕСМАК Инженеринг ДОО Гевгелија
САНИК БИЛДИНГ ДООЕЛ Скопје
Офис Ком
Пантер Билдинг ДООЕЛ Скопје
Пелагонија АД Гостивар
Порта Инженеринг Груп ДООЕЛ Скопје
РДЛ Соул
Ривер Девелопмент
Рајана Инженеринг Дооел Визбегово Скопје
САНИК Инженеринг ДООЕЛ Скопје
САРА-4 СОЊА ДООЕЛ СКОПЈЕ
САС Инвест ДООЕЛ Гевгелија 
СУПЕРО ТРЕЈД ДООЕЛ Гостивар
ТАР-ИНЖЕНЕРИНГ ДОО Скопје
ТИМ Доо
Тим Инженеринг
Топ Метал
ТРГО-ИНЖЕЊЕРИНГ ДООЕЛ СКОПЈЕ
УБАВА ЗГРАДА ДОО Скопје
Унија Клуб
Фабрика КАРПОШ АД Скопје
ФОРМЛАБ ДОО Скопје
ХИПОКС ДОО Виница
Хот и Хот Констракшн Групс
Целески Еден Дооел увоз-извоз Охрид
Филип Прима Ексклузив Доо Увоз Извоз Скопје
Хелга Дооел Тетово 
East gate