Совети за физички лица

 

  

За Вас креиравме совети со цел да Ви помогнеме да заштедите повеќе финансиски средства, да обезбедите сигурност на Вашите банкарски кредитни трансфери, лесно да ги користите електронските сервиси и поедноставно да се соочите со секојдневните ситуации.