Известување за неработен ден 02.06.2017 година

 

Почитувани клиенти,

  

Ве известуваме дека согласно Законот за празниците на РМ на 2- ри јуни 2017 година (петок) - Духовден, петок пред Духовден, експозитурите на НЛБ Банка АД Скопје нема да работат.

Во сабота 3-ти јуни 2017 година, експозитурите ќе работат со редовно работно време.

   

Со почит,

  

НЛБ Банка АД Скопје