ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РАБОТНО ВРЕМЕ НА ЕКСПОЗИТУРА БИТОЛА ШИРОК СОКАК ОД 12.8.2020 ГОДИНА

 
 
 

Почитувани клиенти,   

      

Ве известуваме дека Експозитурата Битола Широк сокак почнувајќи од  12.8.2020 година (среда) ќе работи од понеделник до петок од 08:00 до 15:00 часот.

      

За сите дополнителни информации Ви стоиме на располагање во секое време на телефонскиот број 02/15-600 и на мејл info@nlb.mk.

         

Со почит,

НЛБ Банка АД Скопје