ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН 04.06.2019

   

  

Почитувани клиенти,

  

 

Ве известуваме дека согласно Законот за празниците на Република Македонија („Службен весник на РМ,, бр.21/98 и 18/07), 4 јуни 2019 година (вторник), првиот ден на Рамазан Бајрам е неработен ден.

 

   

Со почит,

  

НЛБ Банка АД Скопје