За медиумите

Соопштенија за јавност

12.01.2016
НЛБ Банка АД Скопје избрана за Национален шампион на Македонија за 2016/2017 година на најголемото европско бизнис натпреварување European Business Awards...
11.29.2016
Почитувани клиенти, Ве известуваме дека поради спроведување на есенската акција „Ден на дрвото-засади ја својата иднина”...
11.11.2016
Почитувани клиенти, НЛБ Банка спроведува промотивна кампања за Бизнис Плус кредит за правни лица. Сите правни лица кои ќе аплицираат за Бизнис плус кредитот во периодот ...

За повеќе информации кликни тука