ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН 28.08.2018

   

  

Почитувани клиенти,

  

 

Ве известуваме дека по повод претстојниот празник Успение на Пресвета Богородица (Голема Богородица), експозитурите на НЛБ Банка нема да работат на 28.08.2018 (вторник).

   

Со почит,

  

НЛБ Банка АД Скопје