НЛБ Банка на Саемот за градежништвоПочитувани клиенти,Ве информираме дека НЛБ Банка учествува на Саемот за градежништво кој се одржува од 24.10.2018 до 28.10.2018 година.

  

Посетителите на саемот ќе можат да се информираат за НЛБ Станбените кредити и да ја искористат промотивната понуда. Исто така, посетителите можат да аплицираат на самиот штанд на НЛБ Банка лоциран во Хала 2 и да добијат промотивен подарок.

 

 

 

 

Со почит,

НЛБ Банка АД Скопје