Известување за неработен ден 08.12.2018 годинаПочитувани клиенти,Ве известуваме дека по повод претстојниот празник „Свети Климент Охридски“, експозитурите на НЛБ Банка АД Скопје нема да работат на 08-ми Декември, 2018 година – неработен ден.


Со почит,

НЛБ Банка АД Скопје