Известување за неработен ден 08.09.2020 година

 
 
 

Почитувани клиенти,   

      

Ве известуваме дека по повод претстојниот празник „Денот на независноста“, експозитурите на НЛБ Банка нема да работат на 08.09.2020 година (вторник).

    

За сите дополнителни информации Ви стоиме на располагање во секое време на телефонскиот број 02/15-600 и на мејл info@nlb.mk.

        

Со почит,

НЛБ Банка АД Скопје