Известување за неработен ден 08.12.2020 годинаПочитувани клиенти,Ве известуваме дека по повод претстојниот празник „Свети Климент Охридски“, експозитурите на НЛБ Банка АД Скопје нема да работат на 08-ми Декември, 2020 година – вторник.

 

За сите дополнителни информации Ви стоиме на располагање во секое време на телефонскиот број 02/15-600 и на мејл info@nlb.mk.       


Со почит,

НЛБ Банка АД Скопје