Известување за работно време на експозитурите за време на претстојните празници.

   

   

Почитувани клиенти,

  

По повод празниците: Денот на трудот и Рамазан Бајрам,  експозитурите на НЛБ Банка нема да работат во Понеделник 02.05.2022 година.

 

Ви ги честитаме претстојните празници.

            

За сите дополнителни информации Ви стоиме на располагање во секое време на телефонскиот број 02/15-600 и на мејл: info@nlb.mk.
    

    

Со почит,

  

НЛБ Банка АД Скопје